- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Granulat z Tapioki Granulki małe 400g MERRE
Opis
Tapioka powstaje ze skrobi manioku, rośliny zajmującej obszar Ameryki Południowej i Środkowej, a uprawianej także i w Afryce. Tapioka jest pozbawiona smaku i nie powoduje alergii. Stanowi ważny składnik diety bezglutenowej i niskobiałkowej. W formie granulatu wykorzystywana jest do wyrobu legumin, budyniów, czy też tzw. bubble tea (deseru herbacianego).
Sposób użycia: namoczyć w wodzie, a następnie gotować do uzyskania miękkości.
Skład: tapioka
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1469 kJ/346 kcal
Białko (g): 0
Węglowodany (g): 86
W tym cukry (g): 0
Tłuszcz (g): 0
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0
Błonnik pokarmowy (g): 0,9
Sól (g): 0,06
Pochodzenie: Tajlandia