- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Ocet z czerwonych pomarańczy 5% 500ml Laretino
Opis
Ocet z soku z krwistych pomarańcz to unikalny tego typu produkt.
W przeciwieństwie do pozostałych octów nazywanych pomarańczowymi nie składa się on z octu winnego lub jabłkowego z dodatkiem soku z krwistych pomarańcz.
Ocet z krwistych pomarańcz jest produkowany w małym rodzinnym włoskim przedsiębiorstwie z wieloletnimi tradycjami.
Powstaje on poprzez fermentację soku pomarańczowego w wino a następnie w ocet, co powoduje, że w 100% składa się z pomarańcz.
Jego niezbyt wysoka kwasowość oraz charakterystyczny smak powodują, że nadaje się on w zasadzie do każdego rodzaju potraw.
Bardzo dobrze komponuje się z wszelkiego rodzaju sałatami zarówno sam jak i jako składnik sosu. Nadaje się również do doprawiania marynat, ryb, mięs czy owoców morza.
Znakomicie pasuje do carpaccio z tuńczyka lub mięsa wołowego, a po zredukowaniu go z dodatkiem cukru może być zaskakującym dodatkiem do deserów.
Skład: sok z pomarańcz, przeciwutleniacz E224 Zawiera siarczyny.
Kwasowość: 5%
Wyprodukowano: we Włoszech