- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Panierka kukurydziana bez glutenu 200g EXTRUDO
Opis
Wyprodukowano w Czechach
Bezglutenowa panierka kukurydziana z ciecierzycą idealnie nadaje się do panierowania mięsa, warzyw, grzybów, można jej również używać do zagęszczania zup, sosów i innych potraw.
Składniki: kukurydza 78%, ciecierzyca.
Przechowywać w suchym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 1553 kJ / 372 kcal
tłuszcz: 1,8 g (w tym nasycone kw. tł.: 0,1 g)
węglowodany: 72,3 g (w tym cukry: 0,0 g)
błonnik: 9,9 g
białka: 10,5 g
sól: 0,0 g