- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Producent
- AG FEEDING (mąki) (1)
- BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki) (1)
- BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE (1)
- EKOWITAL (1)
- EUREKO (1)
- HORECA - pozostałe (1)
- Mix Brands (3)
- MIXBRANDS (1)
- MK Nutrition (1)
- NATURAL (1)
- NATURAVENA (1)
- NATURAVENA BIO (1)
- Ol'Vita (3)
- OLVITA (4)
- PIĘĆ PRZEMIAN (1)
- Przyda mi się (1)
Cena
-
od
do
Mąka bambusowa Błonnik bambusowy 1000g Mixbrands Big Nature
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Mąka bambusowa Błonnik bambusowy 100g Mixbrands Big Nature
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Mąka bambusowa Błonnik bambusowy 250g Mixbrands Big Nature
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Maka lniana 250 g OLVITA
Składniki: zmielone, częściowo odtłuszczone siemię lniane brązowe (len brązowy)
Mąka lniana wytwarzanajest z cenionego względem wartości odżywczych siemienia lnianego. Po zmieleniu i częściowym i jego odtłuszczeniu pozyskuje się mąkę o szerokich możliwościach kulinarnych. Puszysta o brązowym kolorze i smaku typowym dla siemienia lnianego jest chętnie wykorzystywana jako dodatek do jogurtów, smoothie, past oraz wypieku: placuszków, naleśników, ciasteczek czy chleba. Dodatkowo wykorzystywana do tworzenia wegańskiego kisielu lnianego, który jest często traktowany jako zamiennik jajka pełniącego funkcję scalającą składniki potrawy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Mąka kokosowa 1kg OLVITA
Składniki: zmielona, częściowo odtłuszczona kopra kokosowa
Mąka kokosowa wytwarzana jest z aromatycznej kopry kokosowej, chętnie wykorzystywana w kuchni w różnych wariacjach. Smakuje, dekoruje i inspiruje do eksperymentów kulinarnych. Szczególnie polecana do wytwarzania słodkich potraw, np. placuszków, naleśników, ciast i ciasteczek, trufli czekoladowo-kokosowych. Potrafi również zaskoczyć obecnością w przepisach potraw pikantnych czy słodko- kwaśnych.
Ze względu na smak jest chętnie wykorzystywana przez mamy chcące przemycić nieco wartości odżywczych w posiłkach swoim pociechom.
Przygotowując mieszankę do wypieków ciasta czy placuszków warto pamiętać, że mąka ta wytwarzana jest z kopry kokosowej, która naturalnie nie zawiera w swym składzie glutenu. Zbyt duży udział mąki kokosowej w mieszance będzie zmniejszać elastyczność i kleistość ciasta.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Mąka z pestek arbuza 250g OLVITA
Składniki: mielone, częściowo odtłuszczone pestki arbuza
Mąka z pestek arbuza wytwarzana jest z cennych względem wartości odżywczych nieprażonych pestek arbuza. Po częściowym ich odtłuszczeniu i zmieleniu otrzymuje się mąkę o nieco ziołowym smaku i zielono-brązowym kolorze.
Zastosowanie:Do bezpośredniego spożycia jako dodatek do musli, deserów, sałatek i past. Mąka z pestek arbuza to także doskonały pomysł na panierkę lub jako dodatek wzbogacający do ciasta, naleśników, placków, mufinek. Należy jednak pamiętać, że posiada swój charakterystyczny nieco ziołowy posmak oraz uwzględnić, iż należy do roślin niezawierających glutenu. Zbyt duży udział mąki z pestek arbuza w mieszance będzie zmniejszać elastyczność i kleistość ciasta.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Mąka z pestek dyni 250g OLVITA
Składniki: zmielone, częściowo odtłuszczone nieprażone pestki dyni
Mąka z pestek dyni wytwarzana jest z cenionych względem wartości odżywczych pestek dyni. Po zmieleniu i częściowym ich odtłuszczeniu pozyskuje się mąkę o szerokich możliwościach kulinarnych. Puszysta o zielonym kolorze i smaku typowym dla pestek dyni jest chętnie wykorzystywana jako dodatek do jogurtów, smoothie, past oraz wyrobu wysokobiałkowych batonów dla sportowców.
Bardzo chętnie wykorzystywana przez mamy chcące przemycić w posiłku dodatkowe wartości odżywcze swym pociechom. Atrakcyjny smak i zielony kolor to spore możliwości, które warto wykorzystać przygotowując zielone placuszki, naleśniki, ciasteczka czy makaron.
Przygotowując mieszankę do wypieków ciasta czy chleba warto pamiętać, że mąka ta wytwarzana jest z pestek dyni, które naturalnie nie zawierają w swym składzie glutenu. Zbyt duży udział mąki z pestek dyni w mieszance będzie zmniejszać elastyczność i kleistość ciasta.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
MIGDAŁY MIELONE (MĄKA MIGDAŁOWA) BIO 400 g - BIO PLANET
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-2 dni robocze