- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
ALGI MORSKIE SUSZONE - KOMBU BIO 25 g - PORTO MUINOS
Opis
SKŁADNIKI
algi morskie kombu* (Laminaria ochroleuca) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować przez 5 minut, gdy wywar nabierze aromatu, usunąć algi. Używać tylko wywaru. Zaleca się używać 1 g alg kombu na 1 litr wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 745 kJ/ 179 kcal;
Tłuszcz: <0,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 18 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 34 g;
Białko: 9,2 g;
Sól: 5,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, skorupiaki, ryby.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.