- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Agar 20g SMAKOSZ
Opis
Agar, żelująca substancja otrzymywana z czerwonych alg morskich.
Roślinny środek żelujący do ciast, deserów, galaretek owocowych, pasztetów, jaj, sałatek, ryb i mięs. Jest doskonałą galaretką, która nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej.
Sposób przyrządzenia:
Aby otrzymać 1l galaretki należy przygotować 1l soku owocowego, 150 g cukru, 10 g agaru. Sok z cukrem zagotować. Do gotującego się soku wsypywać stopniowo agar, dobrze wymieszać i ostudzić.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Składniki: agar.
Informacja alergiczna: produkt może zawierać soję, seler, gluten, gorczycę, sezam, orzechy, mleko i jaja.
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu.