- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Algi morskie KOMBU 50g MUSO suszone japońskie
Opis
Sposób przygotowania:
Namocz 2,5 g (1/2 paska) lub 10 cm Kombu w 1,5 l wody.
Doprowadź wodę do wrzenia a następnie wyjmij algi.
Woda po ugotowanych algach może być bazą do zup.
Biały nalot na produkcie, to skrystalizowana sól morska i nie stanowi wady produktu.
Wyprodukowano w Japonii
Składniki: algi morskie Kombu (Laminariaceae longissima).
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 871 kJ/210 kcal tłuszcz: 3,0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,1 g węglowodany: 22 g - w tym cukry: 0 g błonnik: 33 g białko: 7,8 g sól: 6,5 g potas: 5060 mg (253%*) wapń: 533 mg (67%*) magnez: 533 mg (142%*) witamina A: 338 µg (42%*) *RWS - referncyjna wartość spożycia dla przecięnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)