- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BIO 38 g - BIO PLANET
Opis
SKŁADNIKI
skrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Budyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 0,5 l mleka lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie wymieszaj. Resztę mleka lub napoju roślinnego zagotuj. Do gotującego się mleka lub napoju wlej rozpuszczony proszek. Gotuj, ciągle mieszając, do momentu zgęstnienia.
Wartość odżywcza w 100 g po przygotowaniu z mlekiem 2 % tłuszczu
Wartość energetyczna - 360 kJ/ 86 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,1 g
Węglowodany - 14 g
w tym cukry - 8,8 g
Białko - 3,1 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT: BIO PLANET - seria MIX
Producent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE
Tworzywo op. jednostkowego: Papier