- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Baton ryżowy w mlecznej czekoladzie BEZGL. 18 g
Opis
OPIS
Lekki baton ryżowy w belgijskiej mlecznej czekoladzie.
SKŁADNIKI
mleczna czekolada 68% (belgijska) [masło kakaowe*, cukier, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy], brazowy ryz pełnoziarnisty 25%, sole magnezowe kwasu cytrynowego 5,5%, Proviotic (Lactobacillus plantarum GLP3), tahini słonecznikowe. Czekolada: masa kakaowa min.
34%.
* Kakao z certyfikatem Rainforest Alliance.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza 2230/534
Tłuszcz 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g
Węglowodany 58 g
w tym cukry 34 g
Błonnik 3.5 g
Białko 8 g
Sól 0.15 g
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
PRODUCENT: BOMBUS
BEZGLUTENOWY: TAK
WEGETARIAŃSKI: TAK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.