- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Budyń o smaku CZEKOLADOWYM w proszku 40 g CELIKO
Opis
Sposób przygotowania:
1. Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.
2. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok.40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.
3. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
*Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji budyniu po około 150g.
Produkt bezglutenowy.
Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Bez dodatku cukru.
Wyprodukowano w Polsce
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9%), aromat.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1392 kJ/ 333 kcal tłuszcz: 1,1 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g węglowodany: 78,6 g - w tym cukry: 0,2 g białko: 2,2 g sól: 0,06 g