- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Ciabatta- bułki do zapiekania BEZGL. 200g SCHAR
Opis
Bezglutenowa ciabatta do dalszego odpieku.
Skład: woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, błonnik roślinny, drożdże, mąka ryżowa, dekstroza, izolat białkowy z soi, olej roślinny, zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza; sól, regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodny miejscu.
Alergeny: soja
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 900 kJ/ 213 kcal
Białko (g): 4.1
Węglowodany (g): 41
W tym cukry (g): 2.7
Tłuszcz (g): 1.8
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0.3
Błonnik pokarmowy (g): 8.3
Sól (g): 1
Pochodzenie: Włochy
Produkt BEZGLUTENOWY: TAK
Produkt BEZLAKTOZOWY: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Produkt BEZ CUKRU: TAK