- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Cukier kokosowy BIO 400 g - Pięć Przemian
Opis
Cukier kokosowy BIO z kwiatów palmy kokosowej
Składniki: cukier kokosowy ekologiczny 100%.
Kraj pochodzenia: Indonezja.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1591 kJ / 380 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 95 g
w tym cukry: 86 g
Błonnik: 1 g
Białko: 2 g
Sól: 0,14 g
masa netto: 400 g
Konfekcjonowanie i dystrybucja: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dabrowa.