- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Galaretka z agarem o smaku ANANASOWO-POMARAŃCZOWYM 45g CELIKO
Opis
Sposób przygotowania:
1. Zawartość opakowania wsypać do 250 ml zimnej wody. Dokłądnie wymieszać aż do rozpuszczenia.
2. Galaretkę gotować przez 2-3 minuty, cały czas mieszając.
3. Przelać do naczynia, wystudzić.
Według uznania do smaku można dodać słodzik lub cukier (około 1-2 łyżeczki).
Aby przygotować żelki wystarczy użyć 50 ml mniej wody i rozpuszczoną galaretkę rozlać do silikonowych foremek.
Izomaltuloza - jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. Jest całkowicie trawiona i przyswajalna. Dostarcza energii w formie glukozy, przez dłuższy czas.
Wyprodukowano w Polsce
Składniki: izomaltuloza, sok ananasowo-pomarańczowy w proszku 16,6% (maltodekstryna, zagęszczony przecierowy sok ananasa, zagęszczony przecierowy sok z pomarańczy, puree z pomarańczy z cząstkami, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; cytrynian sodu, barwnik: beta karoten), substancja żelująca: agar, aromaty. Informacja alergiczna: produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1547 kJ/ 364 kcal tłuszcz: < 0,5 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: < 0,1 g węglowodany: 89 g - w tym cukry: 79 g białko: < 0,5 g sól: 0,02 g