- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI
Opis
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko: 4,6 g;
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres: DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA, D.M. MROCZKOWSCY, SMOLEC, STAROWIEJSKA 39, 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
Kraj Producenta: Polska
Tworzywo op. jednostkowego: Karton