IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-2 dni robocze
Cena: 8,58 zł 8.58
ilość szt

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko: 4,6 g;
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres: DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA, D.M. MROCZKOWSCY, SMOLEC, STAROWIEJSKA 39, 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
Kraj Producenta: Polska
Tworzywo op. jednostkowego: Karton

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl