- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
KOMBUCHA Z IMBIREM I ACEROLĄ BEZGLUTENOWA BIO 315 ml - VIGO
Opis
SKŁADNIKI
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, przecier z aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru (0,3 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta jest mieszanką owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą. Delikatnie musująca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 88 kJ /21 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT: VIGO YOKO (kombucha)
Producent - nazwa i adres: CRUZ GROUP SP. Z O.O. UL. ŚW. MARCIN 29/8 61-806 POZNAŃ
Tworzywo op. jednostkowego: Szkło