- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
KONCENTRAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA
Opis
SKŁADNIKI
koncentrat białka serwatkowego z mleka krowiego* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czysta serwatka z ekologicznie hodowanych krów z Austrii, znanych z doskonałego mleka i jakość serwatki. Co najmniej 60% ich paszy to trawa, koniczyny i siano a troska o krowy jest zgodna z surowymi standardami ekologicznymi. Zawiera 80% białka. Średnia porcja zawiera 26 g białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (30-35 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju roślinnego, soku owocowego lub smoothie i mieszać przez 15 sekund, następnie spożyć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Energia: 1730 kJ/408 kcal;
Tłuszcz: 4,5 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g;
Węglowodany: 12 g,
w tym cukry: 12 g;
Błonnik: 0,0 g;
Białko: 80 g;
Sól: 2,8 g.
alanina: 3,70 g,
arginina: 2,30 g,
kwas asparaginowy: 8,60 g,
cystyna: 2,20 g,
kwas glutaminowy: 13,8 g,
glicyna: 1,5 g,
histydyna: 1,7 g,
izoleucyna: 4,5 g,
leucyna: 9 g,
lizyna: 7,9 g,
metionina: 1,7 g,
fenyloalanina: 2,8 g,
prolina: 3,8 g,
seryna: 3,5 g,
treonina: 4,1 g,
tryptofan: 1,6 g,
tyrozyna: 2,6 g,
walina: 4,20 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte po każdym użyciu.