- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
MAKARON (SEMOLINOWY) LASAGNE BIO 250 g - LA BIO IDEA
Opis
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron w postaci dużych, prostokątnych płatów do przygotowania lasagne
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Nie wymaga wstępnego gotowania. Na natłuszczonej blaszce ułożyć warstwę lasagne, zalać sosem beszamelowym lub pomidorowym i tak kolejno układać warstwy. Górna warstwa musi być całkowicie przykryta sosem i serem. Piec w piekarniku w temp. 200 C przez 35 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1512 kJ / 357 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,5 g
Węglowodany - 71,2 g
w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 3,3 g
Białko - 12,4 g
Sól - <0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu