- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Makaron ryżowy KOLANKA 300g LUCKA
Opis
Makaron ryżowy jest bezglutenową alternatywą dla makaronu z pszenicy.
Doskonale wchłania intensywne smaki i aromaty, dlatego jest idealną bazą dań głównych.
Sposób przygotowania:
makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu).
Gotować 8-12 min od czasu do czasu mieszając.
Po ugotowaniu odcedzić.
Wyprodukowano w Wietnamie
Składniki: mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól.
przechowywać w suchym i wolnym od substancji o wyraźnych zapachach miejscu.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1448 kJ/ 346 kcal tłuszcz: 0,4 g - w tym kawasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g węglowodany: 82,3 g - w tym cukry: 1,58 g białko: 3,42 g sól: 0,49 g