- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Migdałowa alternatywa dla śmietany BIO 200 ml ECOMIL
Opis
Pochodzenie: | Hiszpania |
PKWiU: | 10.89.19.0 |
Produkt BIO: | TAK |
Produkt BEZGLUTENOWY: | TAK |
Produkt WEGETARIAŃSKI: | TAK |
Produkt WEGAŃSKI: | TAK |
|
|
Dodatkowy opis: | Migdałowa alternatywa dla mlecznych i sojowych śmietanek. NIE ŚCINA SIĘ PODCZAS GOTOWANIA. Można ją gotowac i mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna czy musztarda. |
Skład: | woda, MIGDAŁY* 7%, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, stabilizator: guma arabska, ksantan, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalny aromat*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych. |
Warunki przechowywania: | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. |
Możliwe alergeny: | orzechy |
Alergeny: | migdały |
|
|
Wartość odżywcza produktu na 100g: | |
Wartość energetyczna | 383/93 |
Białko (g): | 1,3 |
Węglowodany (g): | 1,0 |
W tym cukry (g): | 1,0 |
Tłuszcz (g): | 8,5 |
W tym kwasy tłuszczowe | 0,9 |
Sól (g): | 0,1 |