- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Miód wielokwiatowy 1000g. - Z.Sudnik
Opis
W zależności od terminu zbioru miód wielokwiatowy może mieć różną barwę, od jasnokremowej do herbacianej. Po skrystalizowaniu zmienia nieco zabarwienie na jasnoszare lub jasnobrązowe. Zapach miodu wielokwiatowego jest zazwyczaj silny, przypominający zapach wosku. W smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki przez co chętnie zajadany przez dzieci.
Miód wielokwiatowy ma szczególne zastosowanie w chorobach alergicznych dróg oddechowych, jak astma oskrzelowa lub katar sienny.
Ponadto miód wielokwiatowy odznacza się dużą zawartością krzemu, pierwiastka niezbędnego do prawidłowego funkcjonowania układu krwionośnego, a także do odnowy skóry, włosów i kości.
- bogaty w ważne mikro- i makroelementy
- zawiera witaminy z grupy B oraz biotynę
- bogaty w enzymy, które wspierają prawidłowy metabolizm
- produkt naturalny, z polskiej pasieki
Jest najpopularniejszym miodem nektarowym o barwach od jasnożółtej do ciemno herbacianej. Posiada zapach zbliżony do kwiatów z jakich powstał, smak różnorodny, zależny od składu nektaru. Ma duże zdolności krystalizacji. Ma drogocenne, prozdrowotne właściwości.
SKŁADNIKI
Miód wielokwiatowy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Ulega krystalizacji, która nie wpływa na utratę właściwości odżywczych.