- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Napój owsiany z wapniem BIO 1L AMANDIN
Opis
Napój owsiany z wapniem BIO AMANDIN może zadziwić, ponieważ zwiększona została ilość owsa do 15%, nadając mu niepowtarzalnego smaku zbóż.
Co więcej napój ten jest źródłem wapnia, który pochodzi z naturalnego źródła czyli wodorostów Lithothamnium calcareum.
Można nim urozmaicić śniadanie, przekąskę, obiad itp.
Sprawdzi się w licznych przepisach kulinarnych (np. chleb kokosowo - lniany z napojem owsianym z wapniem AMANDIN).
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wyprodukowano w Hiszpanii
PL-EKO-12
Rolnictwo UE
Składniki: woda, OWIES* (15%), olej roślinny słonecznikowy wysokooleinowy*, wapń z alg morskich: -Lithothamnium Calcareum. *- surowce ekologiczne. Informacja alergiczna: produkt zawiera gluten oraz może zawierać orzechy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (+4 st.C) i spożyć w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza: w 100 ml produktu: wartość energetyczna: 246 kJ/58 kcal tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe: - nasycone: 0,2 g węglowodany: 10 g - w tym cukry: 6,1 g błonnik: 0,7 g białko: 1,3 g sól: 0,11 g wapń: 120 mg (15%*) (*) - RWS referencyjna wartość spożycia (dla przeciętnej osoby dorosłej 8400 kJ/2000 kcal)