- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
PASZTET Z TUŃCZYKA I BIO OLIWKAMI (SŁOIK) 125 g - PAN DO MAR
Opis
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
kawałki TUŃCZYKA 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, płatki ziemniaczane* 9 %, cebula* 4 %, czosnek*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 47 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Pasta z TUŃCZYKA (bonito, żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany.
Katsuwonus pelamis (TUŃCZYK bonito), Thunnus albacares (TUŃCZYK żółtopłetwy), Thunnus obesus (TUŃCZYK wielkooki), Thunnus alalunga (TUŃCZYK biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 667 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 5,8 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,6 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: <1,0 g
Błonnik: 1,2 g
Białko:13,3 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
CERTYFIKAT: BIO Zrównoważone rybołóstwo
PRODUCENT (marka): PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
KRAJ PRODUCENTA: Hiszpania