- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
PESTO BAZYLIOWE Z TOFU WEGAŃSKIE BIO 130 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
bazylia* (39%), olej słonecznikowy*, tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz - 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany -3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.