- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
PŁATKI KUKURYDZIANO-CZEKOLADOWE BIO 300 g - BIOMINKI
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* 64%, cukier trzcinowy*, syrop ryżowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 3,5%, wanilia Bourbon*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne płatki kukurydziano-czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do mleka, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1565 kJ / 370 kcal
Tłuszcz - 2,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g,
Węglowodany - 77 g,
w tym cukry -15 g,
Błonnik - 6,8 g
Białko - 7,5 g,
Sól - 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: orzeszki ziemne, orzechy, sezam, soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Producent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
Tworzywo op. jednostkowego: Folia