- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Pasztet PATIFU grzybowy 100g VETO
Opis
Pasztet Patifu ma bardzo przyjemną, delikatną konsystencję, wyważony, niepowtarzalny smak, dzięki swojej konsystencji łatwo się rozsmarowuje, a praktyczne opakowanie ułatwia przechowywanie produktu.
Wyprodukowano w Czechach
Składniki: woda, tofu 23% wg.(SOJA, Nigari), ziemniaki, olej roślinny rzepakowy, drożdże, boczniak 3%wg., ekstrakt drożdżowy, sól, przyprawy, substancje zagęszczające: karagen, guma guar. Informacja alergiczna: produkt zawier soję. Sterylizowany produkt sojowy, konserwa.
Przechowywać w 2-27 st.C. po otwarciu natychmiast zużyć.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 987 kJ/ 236 kcal tłuszcz: 22,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g węglowodany: 4,7 g - w tym cukry: 0,6 g białko: 3,8 g sól: 1,0 g