- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Vegetella - kakaowy krem słonecznikowy bezglutenowy 160g PRIMAVIKA
Opis
Kakaowy krem słonecznikowy, to znakomita propozycja dla osób lubiących intensywne i oryginalne smaki.
Bohaterem jest tutaj kakao, a całość uzupelniają syrop daktylowy i z agawy.
Produkt ten jest również bezglutenowy, dlatego będzie świetnym uzupelnieniem diety bezglutenowej.
Kakaową Vegetellę można jeść na wiele sposobów - doskonale smakuje wyjadana łyżeczką bezpośrednio ze słoiczka, ale również jako dodatek do pełnoziarnistego pieczywa czy słonych krakersów. Krem świetnie sprawdzi się również jako dodatek do deserów lodowych i muffinek.
Produkt bezglutenowy.
Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Produkt pasteryzowany.
Wyprodukowano w Polsce
Składniki: woda, ziarna słonecznika, 31%, olej roślinny rzepakowy, syrop daktylowy, syrop z agawy, kakao 4,5%, naturalna substancja zagęszczająca jaglana, sól morska, naturalny aromat waniliowy. Informacja alergiczna: produkt może zawierać soję, seler, gorczycę i ziarna sezamu.
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1461 kJ/351 kcal tłuszcz: 24 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g węglowodany: 27 g - w tym cukry: 19 g błonnik: 1,5 g białko: 6,0 g sól: 0,41 g