- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Zupa pieczarkowa 400 g FUNGOPOL
Opis
Sposób przygotowania:
Według uznania zupę można zagęścić śmietaną lub jogurtem, bardzo dobrze zupa grzybowa smakuje też z makaronem lub kaszą. Do smaku można podać nać pietruszki świeżej lub suszonej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rozwarstwianie się zupy pochodzi od masła i jest zjawiskiem naturalnym.
Zupa pieczarkowa - produkt sterylizowany.
Masa netto: 400 g
Waga całkowita: 650 g
Składniki: woda, pieczarka 40%, masło, warzywa suszone w zmiennych proporcjach ( marchew, pasternak, por, pietruszka, seler, cebula, natka pietruszki ), sól, mąka ziemniaczana, pieprz, mieszanka przypraw.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 167 kJ / 40 kcal.
Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g.
Węglowodany: 2,1 g w tym cukry: 1,1 g.
Białko: 1,0 g.
Sól: 0,95 g.