- Buraki Suszone 100 g SYS
- Rockefeller Totalna Kontrola Dr Jacob Nordangard
- Chrupki gryczane DUŻE 75g NATURAL
- Sól kamienna kłodawska niejodowana miałka 1100g SMAKOSZ
- Mąka ŁUBINOWA 300 g NATURAL
- Metoda odchudzania Braci Rodzeń. Łukasz Rodzeń, Mateusz Rodzeń
- Herbatniki mini zoo B/C 50g ANIA
- Galaretka 0 cukru truskawka bez glutenu Celiko 14g
- Sam Sok z czarnej porzeczki 250ml VIANDS
- CHLEB KROJONY KETO O OBNIŻONEJ ILOŚCI WĘGLOWODANÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BALVITEN
- Paluszki ziemniaczane z warzywami 45g EAT REAL
- Podgrzybki duszone 290g FUNGOPOL
Żurawina z jabłkiem 200g Fungopol
Opis
Żurawina z jabłkiem.
Owoce żurawiny to kuliste w kształcie jagody czerwonej barwy o kwaśnym smaku. Jagody te cieszą się uznaną wartością odżywczą i leczniczą.
Mogą być doskonałym dodatkiem do ciast, naleśników lub jako nadzienie do rogalików i deserów. Są wyborną przystawką do mięsa, wzmacniają smak dziczyzny. Dzięki połączeniu z żurawiną niejedna potrawa zyskuje na smaku.
Sporządzono z 125 g owoców na 100 g produktu.
Składniki: żurawina 50%, jabłko 25%, cukier 25%.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wieczku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.
Produkt pasteryzowany.
Łączna zawartość cukru 49 g na 100 g produktu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu.
Wartość energetyczna: 717 kJ / 169 kcal
Białko: 0,2 g
Węglowodany w tym 41,2 g
cukry: 35,0 g
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe: 0,35 g
nasycone: <0,1 g
Sól: 0,01 g
Wyprodukowano w Polsce.